Cookies

Truhlářství JH se sídlem Starý Mateřov 235, Pardubice 530 02, jako správce osobních údajů, užívá na této webové stránce soubory cookies. Jinak zvané internetové sušenky. Ty naše však nejsou plněny čokoládou ale malým textovým souborem, který se automaticky ukládá. 

Sušenky pomáhají jak nám, tak i vám. Dokážeme z nich zjistit, jak se vám stránky líbí či nelíbí, co vás zaujalo apod. Sušenky používáme za účelem měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek www.truhlarstvi-pardubice.eu.

Údaje, které takto získáme, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Pomocí nástrojů Google (Analytics) generujeme anonymní statistiky o chování uživatelů na našich webových stránkách, aniž bychom je osobně identifikovali. Vše v souladu se Zásadami ochrany soukromí.

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno tak, že kliknete na tlačítko „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Truhlářství JH zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. “ 

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti. Výmaz však může chvíli trvat.

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jaké sušenky používáme a jak dlouho je uchováváme?

_gid – Google Analytics – dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění. Nejčastěji 24 hodin

_ga – Google Analytics –  2 roky

_gat – Google Analytics – 10 minut

Jak Cookies deaktivovat nebo vymazat?

Pokud nechcete sušenky využívat nebo smazat jejich obsah, který webové stránky o vašich návštěvách na různých webových stránkách a portálech uložily, můžete využít návody pro jednotlivé nejčastěji využívané prohlížeče níže:

Třetí strany

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Jedná se zejména o příspěvky na sociálních sítích, které slouží jako citace. Zejména Twitter a Facebook.

Scroll to Top